Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Afspraak maken polikliniek Gynaecologie

Gepubliceerd op: 04 maart 2022

Wij plannen graag een afspraak voor u bij één van onze specialisten. De polikliniek is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur.

Telefoonnummer (0314) 32 93 33.

U volgt routenummer 2 (souterrain -1).

Online een afspraak maken

Een afspraak betreffende een kinderwens, implanon of spiraaltje, uitstrijkjes en verzakkingsklachten moet u  telefonisch maken. Andere afspraken kunt u wel online plannen via Mijn Slingeland.

MRSA

Heeft u de afgelopen 2 maanden een medische behandeling gehad in het buitenland of komt u of een gezinslid van u beroepsmatig in contact met levende varkens of vleeskalveren? Meld dit bij het maken van een afspraak. Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

Verhinderd

Mocht u voor een afspraak verhinderd zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit tijdig door te geven via telefoonnummer (0314) 32 93 33. Een andere patiënt kan dan uw plaats innemen.

Meenemen

Neemt u het volgende mee naar uw afspraak in het ziekenhuis:

  • een geldig legitimatiebewijs: paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingenkaart.
    Komt u voor het eerst naar het Slingeland Ziekenhuis of zijn uw gegevens gewijzigd? Meldt u zich dan vóór uw afspraak bij de Inschrijfbalie in de centrale hal.
  • Daarnaast neemt u de verwijsbrief van uw (huis)arts mee (als deze niet online is doorgestuurd) en een recent medicijnenoverzicht van uw apotheek.

 

Laatst bijgewerkt op: 04 maart 2022

gynaecologie.jpg
Vrouwen geholpen door hersteloperatie bij verzakking