Kenniscentrum › Kenniscentrum Gynaecologie
Patiëntenfolders

Kenniscentrum Gynaecologie


Medische informatie

Deze website is gemaakt om u te informeren over gynaecologische aandoeningen en de service die de gynaecologen van het Slingeland Ziekenhuis u kunnen bieden.
Dit kenniscentrum is een onderdeel van de website van het Slingeland Ziekenhuis waarop u alle informatie over het ziekenhuis en andere specialismen kunt vinden. De informatie op het kenniscentrum wordt regelmatig bijgewerkt. De ziektebeelden zijn eenvoudig beschreven en proberen u een houvast te geven in de enorme hoeveelheid informatie die het internet biedt.

Blog

Voor het blog schrijven zorgprofessionals die betrokken zijn bij de polikliniek Gynaecologie over hun ervaringen, nieuwe ontwikkelingen, statistieken en opvallende nieuwtjes. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt. U kunt altijd een reactie achterlaten.

Forum

Het forum is een platform waar patiënten en zorgverleners elkaar kunnen vinden. Patiënten kunnen hier hun ervaringen delen met elkaar, reageren en vragen stellen. Het geeft de zorgverleners de mogelijkheid om naar u te luisteren en te leren. Daarnaast steunt het patiënten en hun naasten om verhalen van anderen te lezen en met lotgenoten in contact te komen.

De polikliniek Gynaecologie is bereikbaar voor vragen via telefoonnummer: (0314) 32 93 33. 

U volgt routenummer 2 in het ziekenhuis om bij de polikliniek Gynaecologie te komen.

Compassion for care
Deel deze pagina: