KenniscentrumVruchtbaarheid › Behandelingen › Vruchtbaarheidsbevorderende behandelingen

Vruchtbaarheidsbevorderende behandelingen

Er zijn meerdere behandelingen voor vruchtbaarheidsstoornissen. De keuze voor een bepaalde behandeling is onder andere afhankelijk van de oorzaak van de verminderde vruchtbaarheid en de leeftijd van de vrouw.
In het Slingeland Ziekenhuis worden ovulatie-inductie en intra-uteriene inseminatie IUI, al dan niet in combinatie met milde ovariele stimulatie (hormoonbehandeling) gedaan. De behandeling worden uitgevoerd door de fertiliteitsmedewerkers in samenwerking met gynaecologen met aandachtsgebied voortplantingsgeneeskunde. Zo is er een optimale continuïteit van zorg en heel persoonlijke begeleiding. Het laboratorium van het Slingeland Ziekenhuis is volledig geaccrediteerd voor inseminatiebehandelingen en de behandelingen kunnen zeven dagen per week worden aangeboden.
Andere behandelingen, zoals IVF, ICSI, behandelingen met donormateriaal en vruchtbaarheidsbevorderende operaties verwijzen we naar andere ziekenhuizen. De voorbereidende onderzoeken worden wel in het Slingeland Ziekenhuis gedaan.
Deel deze pagina: