KenniscentrumSeksuologie › Een afspraak maken › Een afspraak maken op de polikliniek Seksuologie

Een afspraak maken op de polikliniek Seksuologie

voor gynaecologische patiënten

Voor een afspraak bij de seksuoloog is een verwijzing van één van de medisch specialisten van het Slingeland Ziekenhuis nodig. Als u behoefte hebt aan een gesprek met de seksuoloog kunt u dit bespreken met uw specialist, die kan u doorverwijzen. Het kan ook zijn dat uw specialist aan u voorstelt om hulp te zoeken bij de seksuoloog. Daarnaast is het ook mogelijk om via uw huisarts een verwijzing te krijgen, en u kunt ook zelf een afspraak maken, zonder tussenkomst van een verwijzer.

Na verwijzing door één van de specialisten kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Medische Psychologie en Maatschappelijk werk (MPM). Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (0314) 32 91 95. Het secretariaat is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens de overige dagen kunt u uw boodschap inspreken op een antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

De wachttijd voor een eerste afspraak met de seksuoloog is ongeveer 2 weken.

Op alle diensten van het Slingeland Ziekenhuis en daaraan verbonden vrijgevestigde medisch specialisten zijn algemene betalingsvoorwaarden van toepassing. De betalingsvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij Bureau Patiëntenvoorlichting.Deel deze pagina: