Blog › Recente reacties

Recente reacties

Lima heeft gereageerd op Behandeling van hevig bloedverlies bij de menstruatie met de NovaSure®

Zaterdag, 23 Oktober 2021 om 20:17 - #109

Delf ik heb het precies zoOok ruikende afscheiding en dikke opgezette buikDit is voor mij mijn vierde dag na novasure. Dus ik wacht het nog even af hoe het gaat. Ook pijn in de onderbuik en onder in mijn rug.

Henny Koning heeft gereageerd op Matjes bij verzakking: alleen op strikte indicatie!

Zondag, 19 September 2021 om 19:44 - #102

Ik had al geopereerd moeten zijn ..Maar durf niet ... De operatie gaat 5 uur duren ..Heb al meerdere keren er vanaf gezien .Ik denk dat ik het NOOIT ga doen Ik heb twee keer per week Erge pijn en last ...Maar ook dagen niet ....

Roshni heeft gereageerd op Behandeling van hevig bloedverlies bij de menstruatie met de NovaSure®

Zaterdag, 1 Mei 2021 om 08:16 - #108

Ik heb in 2019 nova sure behandeling laten. Ik heb nog steeds opgeblazen buik. Ik vloei sinds die tijd heel weinig. Echt druppels. Maar sinds kort heb ik ook hevige buikpijn en rugpijn erbij. Hoe kan dit.

Maud heeft gereageerd op Behandeling van hevig bloedverlies bij de menstruatie met de NovaSure®

Donderdag, 25 Februari 2021 om 15:39 - #107

Nog weer eens wat verdere ervaringen n.a.v. mijn posts van25-3-2020/20-9-2019.Vlak na mijn laatste post kreeg ik een menstruatie, en hoe. De hoeveelheid was minimaal, de afscheiding duurde 2 x zo lang, de pijn was vele malen erger dan een bevalling en met geen pijnstiller onder controle te krijgen.Contact met gynaecoloog: voor de eerstvolgende menstruatie diclofenac 50 i.c.m. paracetamol. Helaas hielp dit iet voldoende.Daarna weer een onderzoek: verkleving. Met Duphaston geprobeerd alles stil te leggen, dit werkte voor 6 maanden, daarna 10 kg zwaarder en PMS tot in het extreme (okee, moet bijvermeld: libido wat sky-high was), hier toch maar weer mee gestopt. Vervolgens Diclofenac 100 zetpil. Eerste menstruatie: weer zoveel pijn, zetpil begon na een uur te werken...Voor mij was de novasure helaas geen (blijvende) oplossing.Nu d.m.v. Zoladex in een kunstmatige overgang. Afwachten wat dat brengt

Karin heeft gereageerd op Behandeling van hevig bloedverlies bij de menstruatie met de NovaSure®

Zaterdag, 13 Februari 2021 om 20:09 - #106

In maart 2019 Heb ik de novasure behandeling gehad, 2 jaar geleden dus. Niet meer ongesteld geweest Nu heb ik weer last van bloedverlies. Herkent iemand dit??